Деца, родители и учители срещу езика на омразата

МИГОВЕ ОТ ПРЕДСТАВЯНЕТО
05.10.2016 / 15:00

На 3 октомври Методическо обединение 4.клас стартира проект „Деца,родители и учители срещу езика на омразата”. Основната цел е децата да получат набор от знания и информация , но и да натрупват личен опит.

Благодарение на Фондация „Приложни изследвания и комуникации”, с ръководител д-р Луиза Шахбазян, получихме помагала за всеки ученик и наръчник на учителя, които са разработени съвместно с екип от Асоциация „Родители и начални учители”.

С голямо желание и усърдие всеки клас изготви табла и баджове - послания , чрез които показват отношението си към езика на нетърпимостта. За запознаване с проекта се проведе родителска среща с участието на г-жа Милка Димитрова, член на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните .

Споделеното разбиране на колегите и родителите е, че социалните умения и граждански компетентности могат и трябва да се развиват у децата със съвместните усилия на семейството и училището.

Надяваме се , че приложението на тази методика ще е ефективен метод за противодействие на езика на омразата и агресията .

Още снимки от новината

МИГОВЕ ОТ ПРЕДСТАВЯНЕТО 1
ЗАЕДНО СРЕЩУ ОМРАЗАТА
ЛЕКТОРЪТ Г-ЖА ДИМИТРОВА И РОДИТЕЛИ

 

 
 

Copyright © 2008-2018 СУ"КОНСТАНТИН КОНСТАНТИНОВ" - СЛИВЕН" | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев