Стратегически проект " Критическото мислене- иновации за всички", финансиран по Програма Еразъм+ на Европейския съюз .

12.01.2018 / 10:36

След третата международна визита по стратегически Проект 16PE0005 -IPA 2016-2019- “Критическото мислене –иновации за всички“ по Програма „ Еразъм +“, в СУ „Константин Константинов“-Сливен се състоя работна среща между учителската колегия и екипа от учители и ученици, участвали в мобилността на остров Тенерифе. Образователната система, критическото мислене, екологията и устойчивото развитие бяха в основата на проведените дейности в Испания, с които госпожа Веселина Тонева, директор на училището, запозна присъстващите на събитието.

На срещата бе представена презентация за целите на проекта, партньорските организации, наблюдаваните уроци и извънучилищни мероприятия, както и предстоящите дейности в училище.

Работейки по проекта, учениците ще разширяват своите презентационни и изследователски умения, ще защитават лична позиция по екологични проблеми, ще работят в екип , ще се учат да планират и използват съвременни методи за събиране на данни, ще подобряват знанията си по чужд език и ще развиват междукултурни умения за общуване.

 

Координатор на проекта: Валя Вичева

 


 
 

Copyright © 2008-2018 СУ"КОНСТАНТИН КОНСТАНТИНОВ" - СЛИВЕН" | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев